عدم حضور زوجه در طلاق توافقی امکان پذیر است؟

ساخت وبلاگ

برای ثبت دادخواست طلاق توافقی حضور زوجین یا وکلای آن ها الزامی است و طی مراحل قانونی طلاق توافقی تا صدور رای طلاق توافقی (گواهی عدم امکان سازش) نیز، حضور زوجین یا وکلای آن ها الزامی است همانطور که از کلمه توافق مشخص است طلاق توافقی بر مبنای توافق زن و شوهر بر جدایی است و شروع آن هم که با دادخواست است نیازمند امضاء زوجین یا وکیل آن ها می باشد.

اگر زوج از زوجه وکالت در طلاق داشته باشد نیازی به حضور شخص زوجه نیست ولی الزاما مرد می بایستی با وکالتی که از زن دارد برای او وکیل تعیین کند بنابراین در این حالت هم امضاء و وحضور وکیل مع الواسطه زوجه برای ثبت دادخواست و مراحل طلاق توافقی در دادگاه اجباری است. اما اگر رای قطعی طلاق توافقی صادر گردید در مدت 3 ماه اعتبار گواهی عدم امکان سازش، عدم حضور زوجه برای ثبت طلاق در دفترخانه مانع ثبت طلاق توسط زوج نیست.

در این خصوص ماده 35 قانون حمایت خانواده مقرر کرده است: «هرگاه زوج در مهلت مقرر به دفتر رسمی ازدواج و طلاق مراجعه و گواهی عدم امکان سازش را تسلیم کند، درصورتی که زوجه ظرف یک هفته در دفترخانه حاضر نشود سردفتر به زوجین اخطار می کند برای اجرای صیغه طلاق و ثبت آن در دفترخانه حاضر شوند. در صورت عدم حضور زوجه صیغه طلاق جاری و پس از ثبت به وسیله دفترخانه مراتب به اطلاع زوجه می‌رسد.

تبصره - فاصله بین ابلاغ اخطاریه و جلسه اجرای صیغه در این ماده و ماده (۳۴) این قانون نباید از یک هفته کمتر باشد. در مواردی که زوج یا زوجه مجهول المکان باشند، دعوت از شخص مجهول المکان از طریق نشر آگهی در جراید کثیر الانتشار یا هزینه درخواست کننده به وسیله دفترخانه به عمل می آید.»

وکیل طلاق توافقی     09122547699 – 44033677


وکیل طلاق پارسای- http://parsaylawyers.com

طلاق توافقی...
ما را در سایت طلاق توافقی دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : 8vakiltalagha بازدید : 385 تاريخ : سه شنبه 5 ارديبهشت 1396 ساعت: 19:56